Depunerea documentelor 221(g)

Pe această pagină:


Introducere

În anumite cazuri Ambasada SUA va elibera o scrisoare 221(g) cu instrucţiuni pentru trimiterea unor documente sau informaţii suplimentare, ce au legatură cu solicitarea dumneavoastră de eliberare a vizei. Cererea de solicitare a unei vize va fi pusă în aşteptare, până când veţi trimite documentele solicitate.

Toate documentele şi informaţiile cerute în scrisoarea 221(g) trebuie depuse la cel mai apropiat birou TNT în termen de un an de la data la care aţi primit scrisoarea. În caz contrar, solicitarea dumneavoastră de viză va fi suspendată. În aceasta situatie, veţi fi obligat(ă) să reluaţi formalităţile de solicitare a vizei, inclusiv plata taxelor asociate acestei cereri.

Procedura de transmitere a documentelor 221(g)

Pasul 1

Daţi click aici pentru a printa lista documentelor ce trebuie trimise. Completaţi lista manual.

Pasul 2

Mergeţi la cel mai apropiat birou TNT. Asiguraţi-vă că aveţi la dumneavoastră scrisoarea 221(g) pe care aţi primit-o de la Ambasadă, lista documentelor suplimentare pe care aţi printat-o de pe web site la Pasul 1, precum şi toate documentele menţionate (inclusiv paşaportul, dacă este cazul) în scrisoarea 221(g).

Pasul 3

Depuneţi documentele (inclusiv paşaportul, dacă este cazul) la biroul TNT, care va elibera un document de urmărire a coletului.

Pasul 4

TNT livrează documentele la Ambasadă.

Pasul 5

Când solicitarea dumneavoastră este soluţionată, Ambasada va transmite documentele către TNT care vi le va returna împreună cu paşaportul la locaţia aleasă de dumneavoastră. Dacă solicitarea dumneavoastră este aprobată, paşaportul dumneavoastră va contine viza SUA. Există posibilitatea să primiţi o nouă scrisoare 221(g) prin care vi se cere să trimiteţi alte documente, suplimentare către Ambasada SUA.